tiistai 1. lokakuuta 2013

Rakkauspakkaus

Mitä suurimmalla todennäköisyydellä otsikointi saattaa olla harhaanjohtava ja synnyttää aivan vääränlaisen mielikuvan ja käsityksen tästä julkaisusta, mutta otsikointi avautuu teille varmasti kirjoituksen edetessä pidemmälle. Olen täällä joskus ennen jakannu oman tarinani lisäksi myös linkkejä ja johdatuksia muiden ihmisten huikeisiin tarinoihin. On aika jakaa seuraava huikea tarina johon törmäsin erään valtamedian kautta taannoin. Nimittäin huikea tarina joka kulkee nimellä Rakkauspakkaus. Olette mahdollisest saattaneet törmätä tarinaan ja blogiin aiemminkin, mutta teille jotka ette ole, suosittelen uppoutumaan tarinaan kunnon ajalla ja oikesti lukemaan blogin julkaisut takaperin. Tarina on myös kerrottu joskus aiemmin Ylellä TTS dokumenttisarjassa käsittääkseni avausjaksona TTS-sarjalle. Joku korjatkoot jos olen väärässä.

Bloginkirjoittaja itse luonnehtii profiiliesittelyssään omin sanoineen näin: Täällä kirjoittelee 21-vuotias liikenneonnettomuudessa halvaantunut nuori nainen Jyväskylästä. Kerron blogissani vammautumisesta, kuntoutumisesta, seikkailuista pyörätuolilla sekä aivan normaalista arjestani. Saatte nähdä ettei pyörätuoli ole este elämälle ja unelmille.''.

Sardinipurkissä lyhyeesti ja ytimekkäästi todella hyvin itseni mielestä tiivistetty, mutta tuo tarina on niin paljon enemmän. Tarina todellisesta taistelijaluonteesta, todellisesta asenteesta ja periksiantamattomuudesta. Ja niin monesta muusta asiasta, todellinen esikuva ja monelle ihmiselle loistava esikuva. Loput jätän teidän itsenne luettevaksi mikäli päätätte tarinaan syventyä, sitä suosittelen.

Kyseinen blogi, nimeltänsä Rakkauspakkaus löytyy tästä: Rakkauspakkaus. EDIT: Nykyään kulkee nimellä Rakkaudella Jassu

Ps. Jassun tv-starahetken jonka myös suosittelen ainakin katottavan, jossei blogia jaksa lukea, TTS: Jasmine Saloranta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti